Live

Danileț, despre coperta cu Elena Udrea: „Persoana din fotografie este o infractoare condamnată definitiv pentru corupție. Pe scurt, o fugară”

Data publicării:
Foto: Viva

Judecătorul Cristi Danileț scrie, într-o postare pe Facebook, că nu este corect să se scrie despre Elena Udrea că trăiește în exil, în condiție în care aceasta are o condamnare definitivă la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. 


„Emil Cioran, Mircea Eliade, Virgil Ierunca, Monica Lovinescu, Paul Goma, Herta Müller, Neculai Constantin Munteanu, Mircea Iorgulescu, Mihai I etc au trăit în exil. Pe scurt: niște VALORI (mulțumesc pentru sugestie Adriana Moca).

Persoana din fotografie este o infractoare condamnată definitiv pentru corupție care se sustrage de la executarea pedepsei și returnarea banilor către stat. Pe scurt: o FUGARĂ”, scrie judecătorul Cristi Danileț.

Condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare în România, Elena Udrea apare joi pe prima pagină a revistei Viva, fiind prezentată drept o ”femeie care a vrut să conducă România și care acum trăiește în exil”. Pe copertă, Elena Udrea este protagonista unui pictorial provocator, în care apare aproape dezbrăcată, însărcinată în luna a șaptea. Revista VIVA s-a ales cu numeroase critici la adresa modului în care a ales să abordeze subiectul, victimizând-o pe Elena Udrea.

Iar agenția de publicitate Wunderman a anunțat joi, prin intermendiul Ilenei Badiu – managing partner – că se disociază de revista VIVA în urma publicării pictorialului cu Elena Udrea.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Klaus Iohannis a semnat decretul, iar judecătorul Cristi Danileţ a devenit oficial pensionar la 48 de ani

Cristi Danileț, la ultima ședință de judecată: „Plec cu sentimentul datoriei împlinite”. Magistratul s-a pensionat la 48 de ani

Raluca Turcan, despre pensionarea judecătorului Cristi Danileţ: Nu mi se pare corect

Judecătorul Cristi Danileț se pensionează la vârsta de 48 de ani

Partenerii noștri