Prima agenție de publicitate care se disociază de Viva după pictorialul cu Elena Udrea. Precizările redactorului-șef al revistei

Data actualizării: Data publicării:
elena udrea viva

Agenția de publicitate Wunderman a anunțat joi, prin intermendiul Ilenei Badiu – managing partner – că se disociază de revista VIVA în urma publicării pictorialului cu Elena Udrea, potrivit G4Media.

udrea elena
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

”Clientii mei de agenție care sponsorizau evenimentul Viva Influencers Party au decis să se disocieze de publicație. Adică să se retragă. Adică să-și retragă bugetele. Cum este și firesc în asemenea situație. Ideea este că făcând compromisuri poți câștiga. Poate…dar doar pe termen scurt. Nici nu cred că ăsta-i un principiu de business, cred că-i un principiu de bun simț. Ce pare că vei câștiga pe o parte, pierzi de fapt înzecit pe cealalta parte deoarece așa-i legea compromisului iar eu așa am învățat de când mă știu. #viva #faravalori #păcat”, a scris Ileana Badiu pe contul personal de Facebook.

Condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare în România, Elena Udrea apare joi pe prima pagină a revistei Viva, fiind prezentată drept o ”femeie care a vrut să conducă România și care acum trăiește în exil”. Pe copertă, Elena Udrea este protagonista unui pictorial provocator, în care apare aproape dezbrăcată, însărcinată în luna a șaptea. Revista VIVA s-a ales cu numeroase critici la adresa modului în care a ales să abordeze subiectul, victimizând-o pe Elena Udrea.

În urma criticilor, redactorul-șef Dana Enache și-a cerut scuze pe Facebook „pentru folosirea inadecvată a termenului exil, pe coperta revistei”, dar a precizat că își păstrează convingerea ”că materialul publicat de Revista VIVA! reprezintă un demers jurnalistic pe care l-ar fi demarat orice publicație”.

”Pentru a sublinia transparența noastră, țin să precizez faptul că acest demers jurnalistic a început pe data de 17 februarie, fix în ziua în care Elena Udrea a anunțat că este însărcinată, atunci când eu am manifestat dorința de a face un pictorial cu ea. În cele din urmă, ținând cont de profilul revistei, Elena Udrea a ales să trimită fotografiile cu ea însărcinată revistei VIVA! Nu ne-am deplasat în Costa Rica, fotografiile au fost transmise pe email și veridicitatea lor a fost verificată de noi cu ajutor unor specialiști în editare foto. Nu am plătit pentru imagini și nu am primit bani de la Elena Udrea”, a mai precizat Enache pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri