Live

Doi bărbați au murit după declanşarea unei grenade într-un magazin din Chişinău

Data actualizării: Data publicării:
Foto: publika.md

Doi bărbați au murit după declanşarea accidentală a unei grenade într-un magazin din Chişinău. Şeful Inspectoratului General de Poliţie, Alexandru Pânzari, spune că explozia a fost provocată de către un cumpărător care s-a certat cu vânzătoarea, nevrând să-i plătească, iar la un moment dat din mână sau din rucsac i-a căzut o grenadă. În urma deflagraţiei, bărbatul şi-a pierdut viaţa, scrie Deschide.md citat de News.ro.

Explozia a avut loc într-un magazin alimentar de pe strada Armenească, iar în urma acesteia şi-au pierdut viaţa doi bărbaţi. 

Şeful Inspectoratului General de Poliţie, Alexandru Pânzari, a declarat că deflagraţia a fost provocată de către un bărbat de 60 de ani, care s-a certat cu vânzătoarea.

"Unul din bărbaţii decedaţi a intrat în alimentară, de unde a luat aproximativ zece pachete de ţigări, apoi a mers la tejghea. A refuzat să le achite, iar în acel moment, din mână sau din rucsac a căzut o grenadă. A fost identificat bărbatul decedat care a provocat explozia: este din Capitală şi e născut 1968. Are antecedente penale”, a afirmat şeful Inspectoratului General de Poliţie.

În momentul exploziei, în apropierea magazinului alimentar se afla un bărbat care a fost străpuns de schije. Trecătorul a murit și nu a fost încă identificat, scrie tv8.md

Pânzari a adăugat că la faţa locului s-au deplasat şi angajaţii Bombtech, care au inspectat locul şi au stabilit că zona este sigură.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Separatiștii transnistreni amenință cu un război mondial: „R. Moldova jonglează cu torțe într-un depozit plin cu praf de pușcă”

Poliția din Republica Moldova: Ilan Şor se află din februarie în Rusia, de unde lansează atacuri împotriva puterii de la Chişinău

Chișinăul avertizează Tiraspolul să aibă grijă la declarațiile făcute în spațiul public: „Respectaţi Constituţia Republicii Moldova”

Bebeluş de două luni din Republica Moldova, transferat cu elicopterul SMURD de la Chişinău la Iaşi

Partenerii noștri