Doi bărbați au murit după declanşarea unei grenade într-un magazin din Chişinău

Data actualizării: Data publicării:
explozie
Foto: publika.md

Doi bărbați au murit după declanşarea accidentală a unei grenade într-un magazin din Chişinău. Şeful Inspectoratului General de Poliţie, Alexandru Pânzari, spune că explozia a fost provocată de către un cumpărător care s-a certat cu vânzătoarea, nevrând să-i plătească, iar la un moment dat din mână sau din rucsac i-a căzut o grenadă. În urma deflagraţiei, bărbatul şi-a pierdut viaţa, scrie Deschide.md citat de News.ro.

explozie
Foto: publika.md

Explozia a avut loc într-un magazin alimentar de pe strada Armenească, iar în urma acesteia şi-au pierdut viaţa doi bărbaţi. 

Şeful Inspectoratului General de Poliţie, Alexandru Pânzari, a declarat că deflagraţia a fost provocată de către un bărbat de 60 de ani, care s-a certat cu vânzătoarea.

"Unul din bărbaţii decedaţi a intrat în alimentară, de unde a luat aproximativ zece pachete de ţigări, apoi a mers la tejghea. A refuzat să le achite, iar în acel moment, din mână sau din rucsac a căzut o grenadă. A fost identificat bărbatul decedat care a provocat explozia: este din Capitală şi e născut 1968. Are antecedente penale”, a afirmat şeful Inspectoratului General de Poliţie.

În momentul exploziei, în apropierea magazinului alimentar se afla un bărbat care a fost străpuns de schije. Trecătorul a murit și nu a fost încă identificat, scrie tv8.md

Pânzari a adăugat că la faţa locului s-au deplasat şi angajaţii Bombtech, care au inspectat locul şi au stabilit că zona este sigură.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri