Live

Cazul fetei de 12 ani ucise şi ascunse în canapea. Procurorii explică de ce au lăsat-o în libertate pe mama copilei

Data publicării:
Mama fetei de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unei canapele a fost audiată.FOTO: captură Digi24

Mama fetei de 12 ani ucise şi ascunse în lada unei canapele a fost lăsată în libertate de procurori, după ce a fost audiată, vineri, timp de mai multe ore, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit unor oficiali ai Parchetului, femeia a dat o declaraţie coerentă în faţa procurorilor, iar din această declaraţie nu au rezultat indicii că ea ar fi implicată în comiterea crimei, relatează Agerpres.

În consecinţă, anchetatorii au lăsat-o în libertate, ea având calitatea de martor.

Între timp, concubinul ei, Serbuc Ilie-Marcel, a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria „periculos”, ultimele informaţii fiind că se află în Olanda.

Pe 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.

Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, într-un apartament din cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

Din primele informaţii, mama şi concubinul ei ar fi părăsit ţara în urmă cu o lună, iar femeia a fost depistată marţi în Catalunya - Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă.

Ulterior, femeia a venit în România, unde a fost interogată de anchetatori.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Fiara din Balcani”, cel mai periculos deținut din România, este mutat într-o nouă închisoare. „Îi manipula pe liderii clanurilor”

Cei trei bărbați care s-au dus în vacanță în Mexic și au fost găsiți într-un puț erau împușcați în cap. Victimele, identificate de rude

Momentul în care atacatorul cu sabie de samurai este arestat. Acesta a ucis un copil de 14 ani și i-a tăiat mâna unei polițiste

O femeie din Bihor și-ar fi ucis fiul, iar apoi a sunat la 112 să spună că bărbatul s-a sinucis

Partenerii noștri