Mama fetei de 12 ani ucise și ascunse în lada unei canapele a fost audiată timp de 11 ore. Ce au decis procurorii

Data publicării:
Mama fetei de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unei canapele
Mama fetei de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unei canapele a fost audiată.FOTO: captură Digi24

S-au încheiat audierile în cazul mamei fetiței de 12 ani găsite moarte într-un apartament din Capitală. Procurorii nu au dispus nicio măsură în cazul ei, iar femeia a fost lăsată în libertate. Polițiștii îl caută în continuare pe iubitul ei, care este principalul suspect în acest caz.

După mai bine de 11 ore în care femeia a fost audiată atât de polițiștii de la serviciul Omoruro don Capitală, cât și de procurori, femeia a fost lăsată în libertate.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că nu există probe care să susțină o posibilă implicare a ei în comiterea crimei, așa că mama are în acest moment calitatea de martor în dosar.

Polițiștii se concentrează acum pe găsirea principalului suspect, iubitul femeii. Procurorii cred că bărbatul, care este dat în urmărire generală, a ucis-o pe fata de 12 ani. Polițiștii aveau informații că acesta s-ar afla în Olanda, dar până în acest moment nu a fost găsit.

Mama fetei a fost repatriată din Spania și aseară a intrat în țară cu autocarul, pe la Vama Nădlac. De acolo a fost preluată de mascați și adusă în București. Astăzi a fost audiată timp de mai bine de 11 ore.

Femeia susţine că vinovat este iubitul ei.

„Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată”, a spus femeia la sosirea în ţară.

Ea a relatat că ultima oară când a fost la muncă, bărbatul a rămas singur cu fetiţa spunând că o duce acasă, la tatăl ei, însă bagajele copilului au rămas în locuinţă.

Cadavrul fetei a fost găsit, sâmbătă, într-o locuinţă din Sectorul 4, de către proprietarul apartamentului. Cadavrul fusese ascuns în lada canapelei și era în stare avansată de descompunere.

Identificarea cadavrului a fost făcută luni și în aceeași zi mama fetei a fost reținută în Spania.

Fata de 12 ani şi mama sa fuseseră date dispărute în urmă cu mai mult timp, iar cu câteva zile înainte de descoperirea cadavrului informaţia referitoare la dispariţia lor fusese distribiuită şi pe reţelele sociale. Fostul soţ al femeii, care este tatăl fetei, a anunţat că nu mai poate lua legătura cu ele.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri