Live

Cazul fetelor dispărute la Caracal: rămășițe umane descoperite în curtea unui bărbat. STS a dat locație greșită după apelul la 112

Data actualizării: Data publicării:

Suspectul de 66 de ani în cazul fetelor dispărute la Caracal a fost dus la audieri, după ce într-un butoi în imobilul în care stătea au fost găsite rămășițe umane și bijuterii. Fata dispărută cu o zi în urmă apucase să sune la 112, dar STS a furnizat o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite.

A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie și trei locații greșite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo și nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Așa au ajuns în zona locației respective și au văzut o mașină care fusese de câteva ori pe imagini. La șase dimineața au făcut perchezițiile și au găsit într-un butoi mai multe rămășițe umane cu niște inele, bijuterii. Rămășițele vor fi expertizate", a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Conducerea Serviciului de Telecomunicații Speciale nu a avut, până la aceatsă oră, o reacție pe acest subiect.

Din primele date, bijuteriile ar coincide cu cele pe care le purta fata dispărută ieri. Bărbatul locuia într-o hală dezafectată și este mecanic auto.

Perchezițiile la locuința mecanicului au început după ce o adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o mașină.

De asemenea, oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură și cu o altă dispariție înregistrată în Olt, în aceeași zonă. Potrivit presei locale, în aprilie, o fată din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită.

Conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfășurate cu privire la cazul de la Caracal, au transmis reprezentanții IGPR.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize

Răsturnare de situație în cazul morții lui Diego Maradona. Un nou raport ar putea schimba cursul anchetei

Dispariția alarmantă a fiicei de 16 ani a unui miliardar american. Ce se știe despre Mint și de ce este îngrijorată familia ei

Partenerii noștri