Dispariția misterioasă a unei tinere de 15 ani, în Caracal. Polițiștii au urmărit GPS-ul din telefonul ei

Data actualizării: Data publicării:
masina politie

Procurorii și polițiștii au făcut vineri trei percheziții în cazul unei tinere din Dobrosloveni, județul Olt, care a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o mașină. Conducerea Poliției a dispus trimiterea în Olt a unei echipe mixte.

Reprezentanții Poliției Olt au declarat corespondentului MEDIAFAX că polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au făcut trei percheziții în Caracal, în cazul unei fete date dispărute.

„Cercetările se fac pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de liberate. Mama fetei ne-a anunțat joi dispariția, a spus că nu s-a mai întors acasă”, au spus sursele citate.

Tânăra, de 15 ani, ar fi fost văzută ultima oară în Caracal, când se urca într-o mașină.

Surse din rândul anchetatorilor au menționat că la una dintre adresele la care a avut loc o descindere, vineri, s-ar fi ajuns după datele GPS de pe telefonul fetei.

La rândul lor, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au afirmat că acest dosar este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, iar în urma perchezițiilor, în funcție de ce se va găsi, dosarul va fi declinat sau nu.

Oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură și cu o altă dispariție înregistrată în Olt, în aceeași zonă.

Conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfășurate cu privire la cazul de la Caracal, au transmis reprezentanții IGPR.

Pe Facebook circulă informația potrivit căreia la una dintre adresele percheziționate s-ar fi găsit corpurile celor două adolescente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri