Live

Cinci kilograme de mercur, descoperite într-un dulap dintr-un cabinet medical din Bucureşti

Data publicării:

Polițiștii din București au găsit 5 kilograme de mercur într-un dulap dintr-un cabinet medical aflat în sectorul 5, potrivit Mediafax.

Poliția a fost sesizată prin 112 că într-un dulap dintr-un cabinet medical din sectorul 5 au fost găsite aproximativ 5 kilograme de mercur.

La fața locului au mers polițiști ai Secției 17 Poliție și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Capitalei.

De asemenea, au fost prezenți și specialiști Serviciului Interventie și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

„Pentru stabilirea împrejurărilor prin care cantitatea de mercur a ajuns în respectiva locație, polițistii au întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art.359 din Codul Penal”, arată Poliția Capitalei.

Editor web: Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A început lupta cu țânțarii în București. Anunțul primarului Nicușor Dan

Piedone: PSD a băgat-o pe Firea la gunoi, apoi a reciclat-o și i-a spus că e cea mai bună. Firea: Nu răspund cu aceeași monedă

Pelerinaj de Florii în Capitală. Procesiunea a început de la Mănăstirea Radu Voda și se va încheia la Catedrala Patriarhală

Ciolacu, despre cursa pentru Capitală: Matematic, într-o logică de analişti politici, domnul Piedone nu mai are nicio şansă

Partenerii noștri