Live

"Cine a fost vinovat?". Imaginile cu un accident pe Valea Jiului între un camion și un autoturism au iscat mii de comentarii

Data actualizării: Data publicării:

Un accident între un camion și o mașină, care a avut loc în Defileul Jiului, a iscat o dispută între șoferi, pe rețelele sociale. În timp ce unii spun că şoferul autoturismului nu a virat la timp, alţii dau vina pe şoferul camionului, care ar fi intrat pe contrasens. 

Accidentul a fost surprins de camera de bord a unui alt participant la trafic.

În imgini se vede cum camionul merge cu viteză mare și într-o curbă la stânga trece peste linia continuă. Din sens opus venea o Skoda, care a lovit cabina camionului ;i a ricoșat în zidul de beton de pe marginea șoselei.

Șoferul din mașină nu a putut ieși din mașină în primele minute, iar prima persoană care a ajuns la el a fost cel care a filmat momentul și l-a postat ulterior pe rețelele sociale. Și șoferul camionului a oprit imediat și a venit să vadă ce s-a întâmplat. Din imagini nu se vede clar cât de grav e rănit cel aflat la volanul Skodei, dar șoferul camionului reușește să deschidă portiera și să discute cu el.

Postarea s-a viralizat, iar oamenii au început să comenteze imaginile, aproape toți încercând să stabilească cine a fost de vină pentru accident. Unii aus spus că șoferul camionului pentru că a tăiat curba, alții că șoferul autoturismului nu s-a încadrat corect.  

Polițiștii din Gorj au transmis că incidentul a fost încadrat ca tamponare, iar șoferii s-au înțeles pe cale amiabilă.

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un polițist de la trupele speciale a murit de Paște, un șofer a făcut o greșeală și i-a izbit motocicleta. Val de mesaje de la colegi

Cum ne influențează viața rețelele sociale. Expert: E un concurs între oameni care se laudă

O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

Doi copii și doi adulți au ajuns la spital, după ce un șofer de camion le-a tăiat calea în trafic, în Satu Mare

Partenerii noștri