Live

FOTO. Două femei au murit într-un accident grav în Gorj. Alte trei femei și un bărbat au ajuns la spital

Data publicării:
Două femei au murit într-un accident grav în Gorj. Foto: ISU Gorj

Două persoane au decedat şi patru au fost rănite într-un accident grav produs luni seara pe DN 67D Bâlta, în eveniment fiind implicate trei autoturisme, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, din primele verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, de 38 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67D, din direcţia Tismana - Târgu-Jiu, nu a respectat distanţa regulamentară faţă autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat din comuna Runcu, de 68 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

Autoturismul condus de bărbatul de 68 de ani a fost proiectat într-o maşină ce se deplasa regulamentar pe celălalt sens de mers.

„În urma coliziunii a rezultat decesul a două femei, de 62 de ani, rănirea uşoară a alte trei femei şi rănirea gravă a unui bărbat de 68 de ani. Persoanele decedate au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei, iar victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Târgu Jiu pentru a le fi acordate îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj, potrivit Agerpres.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Băieţelul care a fost vândut de familie şi dus în Germania a ajuns în România și plasat alături de sora sa la o asistentă maternală

VIDEO. Impact violent pe Centura Capitalei: Un bărbat a murit, iar copilul său a fost grav rănit

FOTO. Trei bărbaţi, răniţi într-un accident în care au fost implicate un autoturism şi două dube, în Cluj

FOTO. Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina în parapetul metalic dintre sensurile de mers ale A1

Partenerii noștri