Live

Hoții i-au furat tot porumbul unui fermier din Botoșani. Au folosit două combine și un camion

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Poliţiştii din Botoşani au declanşat o anchetă după ce culturile agricole de pe o suprafaţă de teren de trei hectare, aflată în extravilanul localităţii Corlăteni, au fost furate, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Persoanele neidentificate au sustras tot porumbul cultivat în primăvară de un fermier din localitate.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. În continuare, se efectuează cercetări pentru această faptă în vederea identificării acestora şi tragerea la răspundere penală”, a afirmat oficialul IPJ, citat de Agerpres.

Potrivit unui martor, pentru furtul porumbului au fost folosite două combine agricole şi un camion. Acesta a surprins, cu ajutorul unor camere de supraveghere montate în gospodăria sa, momentul în care cerealele din combine erau mutate în camion.

„Am văzut două combine care au oprit aici în dreptul meu, neştiind că sunt camere, şi au încărcat marfa într-un camion. Mi s-a părut curios, dar nu am ştiut ce se întâmplă. Ulterior, am aflat că a fost un furt”, a declarat localnicul din Corlăteni.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 45.000 de lei.

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițiștii au tras 61 de focuri de armă ca să-l oprească pe șoferul contrabandist din Dorohoi. Bărbatul rănit a fost operat

Șofer rănit de polițiști după o urmărire cu focuri de armă în Dorohoi. După ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc

Copil de 12 ani, căutat de poliţiştii din Botoşani. Ce semnalmente are David

Partenerii noștri