Live

Încărcătorul cu 15 gloanțe pierdut de un polițist în prima zi de muncă a ajuns la groapa de gunoi

Data actualizării: Data publicării:
Încărcătorul cu 15 gloanțe pierdut de un polițist în prima zi de muncă a ajuns la groapa de gunoi. Foto. Profimedia

Încărcătorul pierdut în urmă cu trei zile de un polițist din Capitală a ajuns la groapa de gunoi a orașului, iar acum polițiștii încearcă să-l recupereze.

Potrivit unui comunicat al Poliției, echipajul din care făcea parte polițistul începător a intervenit la un scandal, când i-a căzut încărcătorul, fără să-și dea seama.

Trei tineri au văzut totul, dar nu au spus nimic poliției. Au luat încărcătorul și l-au aruncat în coșul de gunoi al unei shaormerii din zonă.

Cei 3 tineri cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani sunt din comuna Piteasca, județul Ilfov. Ei au fost audiați, iar acum sunt cercetați în stare de libertate. Tineri au spus că nu au predat încărcătorul de frică.

În continuare sunt efectuate demersuri, împreună cu reprezentanții firme de salubritate, în vederea identificării încărcătorului și a muniției aferente, mai spun polițișii.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A început lupta cu țânțarii în București. Anunțul primarului Nicușor Dan

Piedone: PSD a băgat-o pe Firea la gunoi, apoi a reciclat-o și i-a spus că e cea mai bună. Firea: Nu răspund cu aceeași monedă

Pelerinaj de Florii în Capitală. Procesiunea a început de la Mănăstirea Radu Voda și se va încheia la Catedrala Patriarhală

Ciolacu, despre cursa pentru Capitală: Matematic, într-o logică de analişti politici, domnul Piedone nu mai are nicio şansă

Partenerii noștri