Live

O ambulanță s-a răsturnat în Brașov. Șoferul consumase alcool

Data publicării:
FOTO: IPJ Brașov

Două persoane au fost rănite marţi seara după ce ambulanţa în care se aflau s-a răsturnat într-un şanţ pe DN1 între localităţile Şercaia şi Mândra, şoferul având o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool în aerul expirat, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

''Şoferul unei ambulanţe a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un parapet metalic, după care a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului. În urma impactului, asistenta şi pacientul din ambulanţă au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital de o altă ambulanţă, sosită la faţa locului. Pacientul aflat în ambulanţă a fost preluat din satul Vad şi se afla în drum spre Spitalul din Făgăraş. La testarea conducătorului ambulanţei din punctul de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,97 mg/l. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă'', potrivit sursei citate, scrie Agerpres.

Şoferul a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru recoltarea de probe biologice în vedere stabilirii alcoolemiei, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

În urma accidentului, la asistenta aflată în ambulanţă există suspiciune fractură claviculă stânga iar pacientul, un bărbat de 43 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral. Ambele persoane erau conştiente, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Accident grav în București. O ambulanță care transporta un pacient s-a răsturnat după ce a fost lovită de o mașină

VIDEO. O ambulanță cu doi pacienți s-a răsturnat în Argeș. Trei oameni au fost răniți

VIDEO. O ambulanţă care transporta o gravidă de 16 ani s-a răsturnat pe DN71. Tânăra și un asistent medical au fost răniți

Accident grav: O pacientă cu COVID-19 a murit după ce ambulanța în care se afla s-a răsturnat pe E85

Partenerii noștri