Live

VIDEO. O femeie însărcinată şi un bărbat, salvaţi de poliţiştii de frontieră, după ce barca în care se aflau plutea în derivă pe Dunăre

Data actualizării: Data publicării:
O femeie însărcinată şi un bărbat, salvaţi de poliţiştii de frontieră, după ce barca în care se aflau plutea în derivă pe Dunăre.

O femeie care e însărcinată şi un bărbat care se aflau într-o barcă ce plutea în derivă pe Dunăre din cauza furtunii, au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră din judeţul Caraş-Severin. Femeia a fost transportată la spital.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timpul unei furtuni, a transmis, sâmbătă, Poliţia de Frontieră.

„În data de 21.07.2023, în jurul orei 23.30 la dispeceratul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche a fost primită o informare de la lucrătorii Poliţiei oraşului Moldova Nouă, conform căreia, prin intermediul serviciului naţional de urgenţă 112, s-a semnalat dispariţia unei ambarcaţiuni cu două persoane pe direcţia km flv 1046. Din cauza condiţiilor meteo extreme (vânt puternic, valuri mari) intervenţia colegilor noştri cu ambarcaţiunea din dotarea sectorului a fost una dificilă, însă aceştia au reuşit să identifice ambarcaţiunea, care era eşuată în apropierea malului Ostrovului Moldova-Veche”, a transmis Poliţia de Frontieră într-un comunicat de presă.

Cele două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost preluate de poliţiştii de frontieră, fiind transportate în siguranţă la malul fluviului.

„Persoana de sex feminin a informat poliţiştii de frontieră că este însărcinată, sens în care a primit îngrijiri de specialitate din partea unui echipaj mobil din cadrul Spitalului Orăşenesc Moldova-Nouă, fiind transportată la spital pentru investigaţii. În acest moment cele două persoane sunt în siguranţă, în afara oricărui pericol”, mai precizează Poliţia de Frontieră.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Copii pe cale să fie scoși din ţară fără documente legale, identificaţi pe aeroport după intrarea României în Air Schengen

VIDEO. Nou scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara, acuzată că a furat două mașini de lux și o barcă

Polițiști de frontieră înjunghiați de traficanții de migranți. Unul dintre suspecți a fost prins, alți doi sunt căutați

Câți ucraineni au murit încercând să treacă ilegal graniţa pentru a fugi de război. Cele mai multe victime, la frontiera cu România

Partenerii noștri