VIDEO. O femeie însărcinată şi un bărbat, salvaţi de poliţiştii de frontieră, după ce barca în care se aflau plutea în derivă pe Dunăre

Data actualizării: Data publicării:
interventie a politiei de frontiera pentru salvarea unor oameni aflati intr-o barca in deriva pe dunare
O femeie însărcinată şi un bărbat, salvaţi de poliţiştii de frontieră, după ce barca în care se aflau plutea în derivă pe Dunăre.

O femeie care e însărcinată şi un bărbat care se aflau într-o barcă ce plutea în derivă pe Dunăre din cauza furtunii, au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră din judeţul Caraş-Severin. Femeia a fost transportată la spital.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timpul unei furtuni, a transmis, sâmbătă, Poliţia de Frontieră.

„În data de 21.07.2023, în jurul orei 23.30 la dispeceratul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche a fost primită o informare de la lucrătorii Poliţiei oraşului Moldova Nouă, conform căreia, prin intermediul serviciului naţional de urgenţă 112, s-a semnalat dispariţia unei ambarcaţiuni cu două persoane pe direcţia km flv 1046. Din cauza condiţiilor meteo extreme (vânt puternic, valuri mari) intervenţia colegilor noştri cu ambarcaţiunea din dotarea sectorului a fost una dificilă, însă aceştia au reuşit să identifice ambarcaţiunea, care era eşuată în apropierea malului Ostrovului Moldova-Veche”, a transmis Poliţia de Frontieră într-un comunicat de presă.

Cele două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost preluate de poliţiştii de frontieră, fiind transportate în siguranţă la malul fluviului.

„Persoana de sex feminin a informat poliţiştii de frontieră că este însărcinată, sens în care a primit îngrijiri de specialitate din partea unui echipaj mobil din cadrul Spitalului Orăşenesc Moldova-Nouă, fiind transportată la spital pentru investigaţii. În acest moment cele două persoane sunt în siguranţă, în afara oricărui pericol”, mai precizează Poliţia de Frontieră.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri