Live

Polițistul împușcat în cap de iubită a murit

Data actualizării: Data publicării:

Poliţistul împuşcat accidental în cap de iubita sa a murit la spital, la aproape trei luni de la incident. El fusese operat săptămâna trecută, iar familia ar fi vrut să-l ducă la tratament într-o clinică din străinătate.

Nu este exclus ca decesul poliţistului să fi survenit în urma unei septicemii - o anchetă va scoate la iveală exact ce s-a întâmplat.

Incidentul în urma căruia a fost rănit grav s-a produs la sfârşitul lunii ianuarie. Bărbatul de 32 de ani a ajuns la spitalul din Craiova cu o plagă împuşcată în cap, iar iubita lui a fost şi ea rănită la o mână. Cei doi fuseseră în vizită la nişte prieteni şi băuseră alcool. Anchetatorii au stabilit că pistolul cu care a fost rănit agentul nu avea piedică. Iubita poliţistului le-a spus anchetatorilor că arma s-a descărcat accidental şi că nu a vrut, nicio clipă, să-i facă rău bărbatului.

Polițistul - care lucra la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Olt - fusese căsătorit în trecut și era tatăl a doi copii. Fosta lui soție s-a ferit să facă declarații și s-a rezumat doar la a spune că acesta avea o relație foarte bună cu copiii. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Medic ginecolog din București, acuzat de vătămare corporală din culpă. După operaţie, pacienta sa a ajuns la spital cu septicemie

Cazurile de infecţii dobândite în spitale aproape s-au dublat faţă de 2005

Pericolul la care ne expunem dacă mâncăm alimente pe care au stat muște

Autopsia fotomodelului de 14 ani care a murit de epuizare indică posibilitatea ca adolescenta să fi fost ucisă

Partenerii noștri