Live

Românul dat dispărut după ce a fost bătut și abandonat în Germania de șoferul de microbuz a depus plângere la poliție

Data actualizării: Data publicării:
Ovidiu Daniel Pintilii, bărbatul din Botoșani care a fost dat dispărut în Germania după ce a fost abandonat într-o benzinărie de șoferul de microbuz, a depus plângere la poliție FOTO: captură video Digi24

Ovidiu Daniel Pintilii, bărbatul din Botoșani care a fost dat dispărut în Germania după ce a fost abandonat într-o benzinărie de șoferul de microbuz, a depus plângere la poliție. Dat jos din microbuz după ce a fost bătut, nefiind vorbitor de limbă germană sau engleză, Ovidiu a fost nevoit să meargă zeci de kilometri pe jos, să doarmă în frig sub cerul liber și să ceară ajutor unor oameni care nu înțelegeau ce vrea. A fost găsit după 9 zile datorită unor voluntari.

Aventura lui Ovidiu a început pe 30 decembrie. A mers de Crăciun la iubita lui, în Austria. Pentru că voia să vină acasă de Anul Nou, și-a luat bilet la o firmă de transport din România. Însă planul i-a fost dat peste cap de șoferul român.

A fost deranjat că microbuzul a plecat înapoi spre Germania, să adune alți călători, bănuim, în loc să meargă direct spre România. S-a lăsat cu bătaie și a fost abandonat noaptea într-o benzinărie fără pașaport și fără bagaje, cu 50 de euro în portofel și telefonul descărcat. Neștiind limba engleză, a încercat să ceară ajutor în benzinărie”, a declarat una din voluntarele implicate în căutarea lui Ovidiu.

Când și-a dat seama că nu se înțelege cu nimeni, tânărul a căutat ajutor unde a văzut cu ochii. Între timp, familia din România l-a dat dispărut.

„Ovidiu a plecat din benzinărie pe jos 17 km până în Hellbrunn. A vorbit cu multe persoane... Unii l-au crezut, alții nu. Cert e că a dormit pe străzi, și-a schimbat hainele cu unele de la tomberoane, nu mai era de recunoscut și nu se mai potrivea cu descrierea noastră”, a mai spus voluntara.

După 9 zile a fost găsit cu greu de voluntarii mobilizați pe un grup de Facebook. Bărbatul a depus deja plângere la poliție împotriva șoferului care l-a abandonat în Germania.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Doi soți români au fost arestați în Italia după ce poliția a văzut filmările din telefonul femeii

Ministerul Finanţelor pregătește o platformă prin care românii din străinătate să poată cumpăra titluri de stat

Dispariția alarmantă a fiicei de 16 ani a unui miliardar american. Ce se știe despre Mint și de ce este îngrijorată familia ei

Partenerii noștri