Românul dat dispărut după ce a fost bătut și abandonat în Germania de șoferul de microbuz a depus plângere la poliție

Data actualizării: Data publicării:
ovidiu
Ovidiu Daniel Pintilii, bărbatul din Botoșani care a fost dat dispărut în Germania după ce a fost abandonat într-o benzinărie de șoferul de microbuz, a depus plângere la poliție FOTO: captură video Digi24

Ovidiu Daniel Pintilii, bărbatul din Botoșani care a fost dat dispărut în Germania după ce a fost abandonat într-o benzinărie de șoferul de microbuz, a depus plângere la poliție. Dat jos din microbuz după ce a fost bătut, nefiind vorbitor de limbă germană sau engleză, Ovidiu a fost nevoit să meargă zeci de kilometri pe jos, să doarmă în frig sub cerul liber și să ceară ajutor unor oameni care nu înțelegeau ce vrea. A fost găsit după 9 zile datorită unor voluntari.

Aventura lui Ovidiu a început pe 30 decembrie. A mers de Crăciun la iubita lui, în Austria. Pentru că voia să vină acasă de Anul Nou, și-a luat bilet la o firmă de transport din România. Însă planul i-a fost dat peste cap de șoferul român.

A fost deranjat că microbuzul a plecat înapoi spre Germania, să adune alți călători, bănuim, în loc să meargă direct spre România. S-a lăsat cu bătaie și a fost abandonat noaptea într-o benzinărie fără pașaport și fără bagaje, cu 50 de euro în portofel și telefonul descărcat. Neștiind limba engleză, a încercat să ceară ajutor în benzinărie”, a declarat una din voluntarele implicate în căutarea lui Ovidiu.

Când și-a dat seama că nu se înțelege cu nimeni, tânărul a căutat ajutor unde a văzut cu ochii. Între timp, familia din România l-a dat dispărut.

„Ovidiu a plecat din benzinărie pe jos 17 km până în Hellbrunn. A vorbit cu multe persoane... Unii l-au crezut, alții nu. Cert e că a dormit pe străzi, și-a schimbat hainele cu unele de la tomberoane, nu mai era de recunoscut și nu se mai potrivea cu descrierea noastră”, a mai spus voluntara.

După 9 zile a fost găsit cu greu de voluntarii mobilizați pe un grup de Facebook. Bărbatul a depus deja plângere la poliție împotriva șoferului care l-a abandonat în Germania.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri