Live

Un băiat de 15 ani din Oradea i-a tăiat gâtul unui alt băiat pentru că ar fi refuzat să îi ceară iertare în genunchi

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook Poliția Română

Un băiat de 15 ani din Oradea i-a tăiat gâtul unui alt adolescent de aceeaşi vârstă, pe motiv că a refuzat să îi ceară iertare în genunchi după un schimb de replici. Agresorul a fost reținut.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a anunţat, joi, că a dispus reţinerea unui tânăr de 15 ani după ce l-a tăiat în zona gâtului cu un briceag pe un alt adolescent, de aceeaşi vârstă, care a necesitat o intervenţie chirurgicală de urgenţă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, victima a fost internată la Spitalul Judeţean şi a fost supus unei intervenţii chirugicale. Băiatul va avea nevoie de cel puțin 25 de zie de îngrijiri medicale, dacă nu vor interveni complicații, scrie Agerpres.

Evenimentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20, într-un parc din Oradea. Cei doi adolescenți au avut un schimb de replici, în timpul cărora inculpatul i-a cerut victimeim să îi ceară scuze în genunchi pentru că l-ar fi jignit.

Întrucât băiatul a refuzat și a rămas în picioare, agresorul a pus mâna pe un briceag și l-a tăiat în zona gâtului.

Băiatul rănit a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorul de caz a formulat referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Gigi Becali a dat lovitura după ce Nicușor Dan a câștigat alegerile în fața Gabrielei Firea: ”Câteva zeci de milioane”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Crima din Oradea. Cine sunt cele două tinere care au devenit victime ale proxeneților. Părinții lor au aflat totul din presă

Noi detalii în cazul crimei de la Oradea. Vecinii sunt șocați: „Îmi e groază deja, așa ceva nu a mai fost”

Răsturnare de situație în cazul femeii din Bihor găsite moartă într-o remorcă. Bărbatul care a sunat la 112 și două femei, reținuți

Crimă șocantă în Oradea. Cadavrul unei femei a fost găsit într-un geamantan aflat în remorca dintr-o parcare de cartier

Partenerii noștri