Live

Un bărbat care își amenințase cu moartea familia, prins cu trei arme în mașină

Data publicării:
Un bărbat care își amenințase familia a fost depistat în mașină cu trei arme pentru care nu avea permis Foto: captură video

Un bărbat care și-a amenințat cu moartea întreaga familie a fost reținut de polițiști, după ce a adus în țară ilegal trei arme. Bărbatul a fost oprit în trafic, în apropiere de Deva, iar în mașină oamenii legii au descoperit un pistol, un revolver cu aer comprimat și o pușcă de vânătoare.

Bărbatul a fost oprit în trafic, pe autostrada A1, în apropiere de Deva, iar după ce i-au verificat mașina, polițiștii au găsit o armă de vânătoare, un pistol și un revolver neletal, cu aer comprimat. Individul nu avea autorizație pentru niciuna dintre arme și nici pentru muniția care a fost găsită în autoturism, așa că a fost dus la audieri.

În urma audierilor, a reieșit că în zilele anterioare suspectul își amenințase cu moartea soția și soacra, prin intermediul rețelelor sociale, iar acum se pregătea să meargă spre ele. 

Bărbatul a fost reținut, iar un judecător a decis că suspectul trebuie să fie arestat pentru 30 de zile.

Editor : L.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ucraina a primit arme occidentale cu permisiunea de a lovi Rusia, susține un ministru de Externe. "Nu totul se spune cu voce tare"

Xi își reorganizează armata. Liderul de la Beijing vrea mai mult control și strategii pentru „războiul inteligent” modern (CNN)

Pentagonul urgentează trimiterea de rachete Patriot în Ucraina. Ce arme mai sunt incluse în pachetul de ajutor de 6 miliarde de dolari

Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Partenerii noștri