Live

Un bărbat care trebuia să stea în carantină a fost găsit într-un bar din Arad. Le-a spus jandarmilor că nu crede în virus

Data publicării:
Un bărbat care trebuia să stea în carantină a fost găsit într-un bar din Arad. Foto: Jandarmeria Arad

Un bărbat de 33 de ani, din Satu Mare, care trebuia să fie în carantină acasă, a fost depistat de un echipaj de jandarmi în fața unui din Arad, unde consuma alcool. El a spus că a plecat de acasă pentru că nu crede în existența virusului, relatează Mediafax.

Echipajul de Jandarmerie din Arad l-a găsit, luni seara, pe bărbatul de 33 ani, din Satu Mare, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

Bărbatul consuma alcool în fața unui bar din Piața Gării din Arad.

Jandarmii au stabilit că în urmă cu câteva zile bărbatul s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat și conform prevederilor legale trebuia să stea în carantină la domiciliul declarat, până în data de 22 decembrie inclusiv.

Întrebat de ce nu a respectat măsura crantinării la domiciliu, pentru a preveni răspândirea virusului SARS Cov-2, bărbatul le-a spus jandarmilor că el nu crede în existența acestui virus.

Jandarmii l-au amendat cu 1.200 lei, atât pentru nerespectarea perioadei de carantinare precum și pentru consum de alcool în locurile publice.

De asemenea bărbatul a fost dus în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile, cu suportarea integrală a cheltuielilor.

Editor : Monica Bonea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Un şarpe de doi metri, găsit în anexa unei gospodării din Mehedinți. Jandarmii au prins reptila și au eliberat-o pe câmp

Partenerii noștri