Un bărbat care trebuia să stea în carantină a fost găsit într-un bar din Arad. Le-a spus jandarmilor că nu crede în virus

Data publicării:
Un bărbat care trebuia să stea în carantină a fost găsit într-un bar din Arad.
Un bărbat care trebuia să stea în carantină a fost găsit într-un bar din Arad. Foto: Jandarmeria Arad

Un bărbat de 33 de ani, din Satu Mare, care trebuia să fie în carantină acasă, a fost depistat de un echipaj de jandarmi în fața unui din Arad, unde consuma alcool. El a spus că a plecat de acasă pentru că nu crede în existența virusului, relatează Mediafax.

Echipajul de Jandarmerie din Arad l-a găsit, luni seara, pe bărbatul de 33 ani, din Satu Mare, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

Bărbatul consuma alcool în fața unui bar din Piața Gării din Arad.

Jandarmii au stabilit că în urmă cu câteva zile bărbatul s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat și conform prevederilor legale trebuia să stea în carantină la domiciliul declarat, până în data de 22 decembrie inclusiv.

Întrebat de ce nu a respectat măsura crantinării la domiciliu, pentru a preveni răspândirea virusului SARS Cov-2, bărbatul le-a spus jandarmilor că el nu crede în existența acestui virus.

Jandarmii l-au amendat cu 1.200 lei, atât pentru nerespectarea perioadei de carantinare precum și pentru consum de alcool în locurile publice.

De asemenea bărbatul a fost dus în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile, cu suportarea integrală a cheltuielilor.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri