Live

Un bărbat din Botoșani care și-a ucis în bătaie iubita a vorbit despre crimă 2 zile, dar niciun vecin nu l-a crezut

Data actualizării: Data publicării:
Echipaj de poliție, imagine cu scop ilustrativ FOTO: Inquam Photos / Cornel Putan

Un bărbat din comuna Santa Mare, județul Botoșani, a fost reținut de poliție la câteva zile după ce și-a omorât în bătaie iubita. El le-a spus vecinilor, mamei sale și chiar s-a lăudat la cârciuna din sat cu ce a făcut, însă nimeni nu l-a crezut.

Bărbatul de 48 de ani și-ar fi omorât în bătaie iubita în urmă cu o săptămână, iar timp de 2 zile a dormit în pat cu trupul neînsuflețit. În tot acest timp, el le-a spus tuturor vecinilor ce a făcut, însă nimeni nu l-a luat în serios, relatează Monitorul de Botoșani.

După două zile, o vecină a început să suspecteze că în toată povestea poate fi un sâmbure de adevăr, după ce și-a dat seama că nu a mai văzut-o deloc pe iubita bărbatului. Femeia a sunat la 112.

„I-a spus şi mamei lui, spunea şi la bar în sat. Se lăuda că a bătut-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat. Nimeni nu l-a luat în seamă iniţial, pentru că el este cu probleme psihice şi tot timpul băut şi lumea nu îl prea ia în seamă”, a declarat pentru sursa citată un vecin.

În urma apelului la 112, la locuința celor doi a ajuns un echipaj de poliție, iar femeia a fost găsită fără viață. Agresorul a fost reținut inițial, dar apoi internat la Psihiatrie pentru a se stabili dacă a avut discernământ.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Două femei au supraviețuit aceluiași criminal în serie: „Nu m-am rugat să trăiesc, m-am rugat să mor”

Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

Medicul român care și-a ucis amanta în Ungaria va fi adus în România. Dan Stamatiu este condamnat la închisoare pe viață

Un fost ministru din Kazahstan a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă

Partenerii noștri