Un bărbat din Botoșani care și-a ucis în bătaie iubita a vorbit despre crimă 2 zile, dar niciun vecin nu l-a crezut

Data actualizării: Data publicării:
echipaj de politie si masina de ambulanta
Echipaj de poliție, imagine cu scop ilustrativ FOTO: Inquam Photos / Cornel Putan

Un bărbat din comuna Santa Mare, județul Botoșani, a fost reținut de poliție la câteva zile după ce și-a omorât în bătaie iubita. El le-a spus vecinilor, mamei sale și chiar s-a lăudat la cârciuna din sat cu ce a făcut, însă nimeni nu l-a crezut.

Bărbatul de 48 de ani și-ar fi omorât în bătaie iubita în urmă cu o săptămână, iar timp de 2 zile a dormit în pat cu trupul neînsuflețit. În tot acest timp, el le-a spus tuturor vecinilor ce a făcut, însă nimeni nu l-a luat în serios, relatează Monitorul de Botoșani.

După două zile, o vecină a început să suspecteze că în toată povestea poate fi un sâmbure de adevăr, după ce și-a dat seama că nu a mai văzut-o deloc pe iubita bărbatului. Femeia a sunat la 112.

„I-a spus şi mamei lui, spunea şi la bar în sat. Se lăuda că a bătut-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat. Nimeni nu l-a luat în seamă iniţial, pentru că el este cu probleme psihice şi tot timpul băut şi lumea nu îl prea ia în seamă”, a declarat pentru sursa citată un vecin.

În urma apelului la 112, la locuința celor doi a ajuns un echipaj de poliție, iar femeia a fost găsită fără viață. Agresorul a fost reținut inițial, dar apoi internat la Psihiatrie pentru a se stabili dacă a avut discernământ.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri