Live

VIDEO Imagini teribile în judeţul Suceava. Inundaţiile au făcut prăpăd

Data publicării:

Imagini teribile în judeţul Suceava. Inundaţiile au făcut prăpăd şi la Câmpulung Moldovenesc, acolo unde mai multe gospodării au fost inundate din cauza ploilor torenţiale. Un pârâu a ieşit din matcă şi a intrat în curţile oamenilor.

Imagini apocaliptice în Câmpulung Moldovenesc. Zeci de gospodării au fost inundate după ce un pârâu a ieşit din matcă şi şi-a croit albie prin curţile oamenilor. Pompierii au intervenit pentru a salva ce se mai putea.

Alin Găleată, reprezentant al ISU Suceava: „În municipiul Câmpulung Moldovenesc, pârâul a ieşit din matcă în urma colmatării unor podeţe şi a inundat mai multe gospodării, trecând şi peste calea ferată şi peste DN17 cu aluviuni, blocându-le temporar.”

Tot din cauza ploilor torenţiale, un drum din comuna Pojorâta a fost blocat cu aluviuni aduse de pe versanţi, iar circulaţia a fost oprită mai bine de o oră.

Alin Găleată, reprezentant al ISU Suceava: „Tot în urma aluviunilor, în urma scurgerilor de pe versanţi, drumul Transrarău din Pojorâta a fost blocat aproape o oră. Autorităţile au intervenit cu utilaje deblocând şi redându-l circulaţiei pentru coborâre”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un baraj s-a rupt în Brazilia, deja afectată de inundații masive. 30 de morți după ce un val de doi metri a acoperit casele

Cinci morți în Brazilia, unde sunt furtuni și inundații. Apa a ajuns la acoperișuri, iar oamenii s-au trezit în mijlocul unui lac

Potop în Arabia Saudită. Școlile au fost închise, oamenii au fost avertizați că vor fi inundații. Imagini cu mașini luate de ape

Cel putin 42 de oameni au murit în Kenya dupa ce un baraj de lângă Nairobi s-a rupt

Partenerii noștri