Live

Fragmentele osoase și craniile descoperite lângă Caracal aparțin unor bărbați. Analiza antropologică le-a stabilit vechimea

Data publicării:

Fragmentele osoase găsite pe un câmp la doar 30 de kilometri de Caracal aparţin unor bărbaţi, anunţă Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Cei doi au murit acum 70-80 de ani, informează Mediafax.

Marţi dimineaţa, Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti a înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt concluziile preliminare ale expertizei antropologice asupra fragmentelor osoase, stabilindu-se că acestea sunt de origine umană şi provin de la scheletele a doi bărbaţi, dintre care unul cu vârsta de 25-30 de ani, iar celălalt cu vârsta de 40-50 de ani, anunţă într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

„S-a stabilit, totodată, că oasele examinate nu prezintă leziuni traumatice sau de altă natură, iar decesul celor două persoane a survenit cu peste 70-80 ani anterior descoperirii acestora”, adaugă sursa citată.

Fragmentele osoase şi două cranii au fost găsite recent pe un câmp de lângă satul Mărgheni, comuna Brâncoveni, judeţul Olt. A fost deschis un dosar penal pentru omor calificat asupra a două sau mai multe persoane.

Craniile şi fragmentele osoase au fosut găsite de câţiva localnici aflaţi la arat.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciucă, mesaj către liberalii din Olt: PNL nu este un partid blazat. PNL este un partid cu blazon

7 din cele 11 vagoane de marfă deraiate între Craiova și Caracal au fost ridicate. CFR lucrează la refacerea liniei

FOTO. Un microbuz cu 7 militari americani de la Baza Deveselu s-a răsturnat în Caracal

Polițistul beat și drogat care a lovit cu mașina o femeie în Caracal, dat afară din Poliţie

Partenerii noștri