Polițistul beat și drogat care a lovit cu mașina o femeie în Caracal, dat afară din Poliţie

Data publicării:
un politist fotografiază o proba pe o trecere de pietoni
FOTO: captură video Digi24

Polițistul în vârstă de 21 de ani, care a provocat un accident rutier în Caracal, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor interzise, a fost dat afară din Poliţie, a transmis, vineri seară, IPJ Constanţa, potrivit News.ro. 

„Vă comunicăm faptul că agentul de poliţie, care ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie, în municipiul Caracal, judeţul Olt, la data de 8 septembrie, i-au fost suspendate raporturile de serviciu cu unitatea angajatoare. Ne disociem de persoane care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului”, transmite IPJ Constanţa.

Tânărul de 21 de ani era agent de poliţie în cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa – Postul de poliţie TF Negru Vodă.

Poliţiştii din Olt au fost sesizaţi, marţi dimineaţă, prin 112, cu privire la faptul că pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, care ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, şi un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavăţu, judeţul Olt. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal”, a transmis IPJ Olt.

Poliţiştii au avut bănuiala că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană. „Poliţiştii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat şi cu aparatul drugtest, care a indicat prezenţa a două substanţe psihoactive”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri