FOTO. Un microbuz cu 7 militari americani de la Baza Deveselu s-a răsturnat în Caracal

Data publicării:
microbuz cu militari americani rasturnat in caracal
Poliţiştii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind deschis un dosar de cercetare penală. FOTO: stirideolt.ro

Un microbuz în care se aflau șapte militari americani de la Baza Deveselu s-a răsurnat pe centura orașului Caracal. Cinci dintre ei au fost răniți și au fost transportați la Spitalul municipal Caracal, pentru a primi îngrijiri medicale.

Cinci persoane au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe centura ocolitoare a municipiului Caracal. În eveniment a fost implicat un microbuz de transport persoane care s-a răsturnat.

IPJ Olt a anunțat că a fost sesizat cu privire la faptul că, la intersecţia VO6G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism de 8+1 locuri, în care se aflau 7 persoane, la intersecţia VO6G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a transmis sursa citată.

În urma evenimentului rutier, cinci persoane, pasagere în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind deschis un dosar de cercetare penală.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri