Live

Alexandra Lăncrănjan, procurorul din dosarul Tel Drum, aşteaptă azi o decizie crucială în procesul cu Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:

Nicio zi fără procese pentru Liviu Dragnea. Încarcerat la penitenciarul Rahova, fostul lider social democrat așteaptă astăzi o hotărâre a Curții de Apel într-un proces care îl vizează pe procurorul care instrumentează dosarul Tel Drum.

Dragnea îl acuză că a încălcat statutul magistratului în instrumentarea cazului său, însă până acum nu a avut câștig de cauză.

Concret, Liviu Dragnea o acuză pe Alexandra Lăncrănjan că l-a anchetat pentru abuz în serviciu deşi fapta ar fi fost prescrisă şi că ar fi furnizat presei documente din dosar.

El a făcut plângere contra magistratului, dar inspectorii Inspecţiei Judiciare au au ajuns la concluzia că nu există indicii privind săvârșirea unei abateri disciplinare, prin urmare a fost dată soluția de clasare.

Dragnea a contestat la Curtea de Apel Bucureşti această soluţie.

Decizia pe care ar putea-o da azi Curtea de Apel Bucureşti poate fi contestată la instanţa supremă.

Liviu Dragnea a fost şi ieri la instanţă, în procesul în care a formulat recurs în casaţie, o altă cale de atac faţă de decizia de condamnare a sa.

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Încă un american a fost arestat în Rusia. A fost acuzat că a băut și apoi a ieșit afară dezbrăcat

Povestea adolescentului care a ajuns cel mai căutat criminal cibernetic din Europa. Ce condamnare a primit pentru 30.000 de infracțiuni

Procesul fraților Tate poate începe. Tribunalul Bucureşti a respins excepțiile formulate de inculpați

Motivul halucinant pentru care o judecătoare din Iași a amânat zeci de procese într-o singură zi. CSM a cerut anchetarea ei

Partenerii noștri