Live

Carmen Dan așteaptă în continuare răspuns de la Codruța Kovesi

Data publicării:

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a declarat, joi, că încă nu a primit un răspuns la cererea adresată procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, privind încetarea detaşării a doi poliţişti judiciari de la DNA Ploieşti, astfel că a trimis DNA o nouă solicitare, relatează News.ro.

Întrebată de jurnalişti dacă a primit un răspuns de la procurorul-şef al DNA, Carmen Dan a spus că nu şi că Ministerul Administraţiei şi Internelor a trimis o nouă adresă.

„Noi am revenit cu o altă adresă către DNA şi am solicitat ce am solicitat şi în prima. Nu ne-a răspuns. Aştept ca DNA să dea un răspuns instituţional, cum de altfel procurorul-şef al DNA a anunţat şi public”, a declarat, vineri, ministrul de Interne.

După apariţia în spaţiul public a înregistrărilor prezentate de fostul deputat PSD Vlad Cosma, care îi acuza pe procurorii de la DNA Ploieşti că au falsificat probe în dosare, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a anunţat că a trimis către DNA o adresă datată 13 februarie cu privire la revocarea detaşării poliţiştilor judiciari care apar în înregistrări - comisarul şef de poliţie Iordache Mihai şi comisarul şef de poliţie Florea Gabriela.

Carmen Dan a spunea că a trimis acea adresă către DNA cu Poşta militară, precizările fiind făcute după ce procurorul-şef al DNA a spus că nu a primit nicio solicitare de la MAI. Kovesi afirma că îi va da un răspuns ministrului Carmen Dan instituţional, după ce va citi o solicitare oficială.

Citiți detalii aici: Polemică între Carmen Dan și Codruța Kovesi. Misterul adresei de la MAI, trimise cu Poșta militară

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Viktor Orban i-a scris lui Putin și l-a felicitat pentru realegere: Ungaria e pregătită să intensifice cooperarea între cele două ţări

Carmen Dan, martor în dosarul fișelor medicale false pentru permise de conducere

Diana Șoșoacă își amenință soțul: „Ia labele de pe partid. E ultimatum”

PNL îi cere Ursulei von der Leyen „un mai mare sprijin pentru fermierii din România și UE, în paralel cu ajutorul acordat Ucrainei”

Partenerii noștri