Live

Reacția ministrului Sănătății la acuzațiile lui Emanuel Ungureanu

Data actualizării: Data publicării:

Ministrul Sănătăţii neagă acuzaţiile pe care i le aduce Emanuel Ungureanu. Florian Bodog a spus, la Digi24, că nu are nimic de-a face cu ingineriile descrise de actualul deputat.

”Domnul deputat bate câmpii (...) Ministrul Sănătăţii nu se ocupă de cazarea funcţionarilor care pleacă în control, cu atât mai puţin de cazarea funcţionarilor de la casa de asigurări, iar controalele care au fost dispuse de mine în acest an au fost făcute în colaborare şi la solicitarea DIICOT. Deci, ceea ce spune dânsul sunt simple afirmaţii care nu au absolut nicio bază reală, ci le face strict pentru a face spectacol şi nu ştiu ce urmăreşte. Dar va răspunde pentru ele, dacă aşa a spus”, a afirmat Florian Bodog.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat, miercuri, că în dosarul medicului Mihai Lucan este implicat şi actualul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, care l-a ajutat pe medicul urolog în timpul unui control, care a fost ”foarte moale”. Ungureanu susţine că familiile Lucan şi Bodog au legături vechi, printr-o relaţie de naş care datează din 2007.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fostul ministru Florian Bodog a fost pus sub acuzare pentru corupție

Senatorul Florian Bodog rămâne fără imunitate parlamentară

Marcel Ciolacu: Senatorii PSD vor vota în plen pentru începerea urmăririi penale în cazul lui Florian Bodog. În comisie s-au abținut

Florian Bodog (PSD): În locul unui program național de testare, ministrul Costache pune bugetul sănătății în mâinile firmelor private

Partenerii noștri