Live

Un bărbat din Vâlcea a fost trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un poliţist

Data publicării:

Un bărbat din Vâlcea a fost trimis în judecată după ce a încercat să-i oferă mită unui poliţist ca să-l ajute să scape de dosarul în care era cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului. Poliţistul l-a denunţat după ce bărbatul a încercat să-i ofere 700 de lire sterline, apoi a fost prins în flagrant de autorităţi când îi dădea agentului 500 de lire, scrie News.ro.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie, bărbatul de 39 de ani a încercat să-i ofere poliţistului, la începutul anului, 700 de lire sterline pentru a-l ajuta să scape de dosarul în care era cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi, deci, să-şi recupereze permisul de conducere. Poliţstul a refuzat suma de bani şi l-a reclamat pe bărbat la sediul judeţean al DGA.

În 16 martie, poliţiştii l-au prins pe bărbat în flagrant în timp ce îi oferea agentului de poliţie suma de 500 de lire sterline.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus trimiterea în judecată sub control judiciar a bărbatului, cercetat pentru dare de mită.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest

Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant

O femeie din Gorj a fost șantajată de doi necunoscuți. I-au cerut bani pentru a nu distribui fotografii indecente cu ea

Partenerii noștri