Un bărbat din Vâlcea a fost trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un poliţist

Data publicării:
politia icon politisti

Un bărbat din Vâlcea a fost trimis în judecată după ce a încercat să-i oferă mită unui poliţist ca să-l ajute să scape de dosarul în care era cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului. Poliţistul l-a denunţat după ce bărbatul a încercat să-i ofere 700 de lire sterline, apoi a fost prins în flagrant de autorităţi când îi dădea agentului 500 de lire, scrie News.ro.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie, bărbatul de 39 de ani a încercat să-i ofere poliţistului, la începutul anului, 700 de lire sterline pentru a-l ajuta să scape de dosarul în care era cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi, deci, să-şi recupereze permisul de conducere. Poliţstul a refuzat suma de bani şi l-a reclamat pe bărbat la sediul judeţean al DGA.

În 16 martie, poliţiştii l-au prins pe bărbat în flagrant în timp ce îi oferea agentului de poliţie suma de 500 de lire sterline.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus trimiterea în judecată sub control judiciar a bărbatului, cercetat pentru dare de mită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri