Live

Noi detalii despre trecutul lui Gheorghe Dincă. Ce spune directorul spitalului din Caracal, unde a lucrat timp de 8 ani

Data actualizării: Data publicării:

Gheorghe Dincă, autorul crimelor de la Caracal, a fost angajat al Spitalului Municipal din Caracal, unde a lucrat ca geamgiu timp de 8 ani. Oamenii care l-au cunoscut au spus despre el că „era un om de treabă”, dar dezordonat.

Directorul Spitalului Municipal Caracal, Marian Mitroi, a declarat, potrivit Mediafax, că Gheorghe Dincă a fost angajat al unității sanitare pe care o conduce între anii 1984-1992. Lucra ca geamgiu și și-a dat demisia ca să plece la muncă în străinătate.

„A lucrat între 1984-1992. Acum 27 de ani. Era geamgiu, se ocupa cu schimbarea geamurilor și montarea lor. Pe vremea aceea nu erau termopane. Eu nu l-am prins”, a declarat Mitroi.

Potrivit acestuia, în spital au mai rămas puțini angajați care au lucrat cu Gheorghe Dincă.

„Foarte puțini sunt cei care l-au prins. Au zis că era un om de treabă, își făcea treaba. Când a venit din Italia și-a deschis un service auto și au fost la el și au fost mulțumiți. Alții zic că aceeași mizerie era ca și acum la el, că nu era ordonat nici atunci”, a spus directorul Spitalului Municipal Caracal.

Dincă și-a recunoscut duminică faptele și a spus că a ars cele două cadavre.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Profilul lui Gheorghe Dincă, făcut de un cunoscut: „Îi plăcea să omoare câinii, să îi vadă că se chinuie”

Editor web: Alina Popescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Două femei au supraviețuit aceluiași criminal în serie: „Nu m-am rugat să trăiesc, m-am rugat să mor”

„Maniacul de pe Volga”. Criminalul în serie care a ucis 31 de femei în Rusia și-a aflat pedeapsa

Unul dintre cei mai feroce criminali în serie din România, supranumit al doilea Rîmaru, ar putea fi eliberat din închisoare

Înainte de a muri în închisoare de cancer, un bărbat condamnat pe viață pentru o crimă a mărturisit că a mai omorât alte 11 femei

Partenerii noștri