Live

O femeie din Brazilia a fost prinsă pe Aeroportul Otopeni cu 1 kilogram de cocaină în stomac

Data publicării:
Sursa foto: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.P.F. Henri Coandă, în colaborare cu lucrătorii vamali, au depistat o femeie, cetăţean brazilian, care a încercat să introducă în ţară aproximativ 1 kg de cocaină ingerată în stomac.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

La data de 14.02.2022, femeia din Brazilia s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă și, în urma controalelor dar și a analizelor de risc efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, a rezultat suspiciunea că aceasta a ingerat droguri în vederea introducerii acestora pe teritoriul României. În acest context, inculpata a fost transportată la un spital unde, în perioada 15 - 17.02.2022, a eliminat cantitatea totală de aproximativ 1 kilogram de substanță vâscoasă ce conținea cocaină.

În cursul zilei de astăzi, inculpata va fi prezentată Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

Ca să combată traficul de droguri, primarul din Amsterdam vrea să poată fi cumpărată cocaină din farmacii: „Infractorii fac miliarde”

Traficant de cocaină, prins în flagrant la Brașov

Traficanții de droguri din Europa au camere de tortură și înarmează copiii cu Kalașnikov-uri. UE: Un nivel de violență „fără precedent”

Partenerii noștri