Live

O nouă pistă în cazul Caracal

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

O nouă audiere importantă în cazul Caracal. Șeful Serviciului Public Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt a fost audiat ieri de procurori după ce au descoperit în telefonul lui Gheorghe Dincă mai multe apeluri telefonice către acesta.

Șeful Serviciului Public Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, a fost audiat joi de către polițiștii delegați la Caracal, după ce între acesta și Gheorghe Dincă au existat mai multe apeluri în perioada anterioară morții Alexandrei.

Florin Hoară a fost audiat în calitate de martor.

Audierile vin în contextul în care pe telefonul lui Gheorghe Dincă erau mai multe apeluri către și dinspre Florin Hoară. Surse apropiate anchetei spun că ar fi vorba despre mai multe apeluri, acestea fiind date într-o perioadă mai lungă de timp.

Florin Hoară a spus că a fost audiat în calitate de martor. Potrivit unor surse judiciare, polițistul le-a spus anchetatorilor că discuțiile ar fi fost legate de achiziționarea unui teren.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Şeful Poliţiei Caracal şi alţi trei poliţişti, trimişi în judecată pentru modul în care au intervenit în dosarul Alexandrei Măceşanu

Cazul Caracal. Filmul celor două crime trase la indigo. Detalii cutremurătoare descrise de procurori

Verdict final în cazul Caracal: 30 de ani de închisoare pentru Gheorghe Dincă, pentru uciderea, violarea și arderea victimelor

Polonia nu-i va adăposti pe ruşii care fug de mobilizare. Condițiile în care pot cere azil

Partenerii noștri