Live

Orban o apreciază pe Irina Rimes: Este un cântăreţ în vogă, un lucru bun că s-a implicat în proiectul Brâncuși

Data actualizării: Data publicării:

Premierul interimar Ludovic Orban crede că Irina Rimes este potrivită ca ambasador onorific al lui Constantin Brâncuși, iar faptul că a acceptat să se implice în acest proiect e un lucru bun, pentru că a atras tinerii.

Prezent la evenimentul organizat cu ocazia împlinirii a 144 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi, Orban a spus că ideea de a o numi pe Irina Rimes ambasador onorific al sărbătorii este un lucru bun. Orban a mai spus că mulţi tineri au venit la eveniment pentru că a fost prezentă şi cântăreaţa.

Prin faptul că a ales ca promovare prin intermediul unei persoane care nu se încadra în stilul clasic a reuşit să creeze o întreagă dezbatere şi sunt convins ca mulţi tineri au fost prezenţi azi (miercuri – n.r.) din cauza acestei decizii. Este un cântăreţ care este în vogă, un cântăreţ care este apreciat şi faptul că a acceptat să se implice în acest proiect, după părerea mea este un lucru bun şi cred că efectul a fost atins”, a spus Orban.

Pe 13 februarie, Ministerul Culturii a anunțat că artista Irina Rimes a fost desemnată ambasador onorific al Zilei Constantin Brâncuşi 2020. Decizia sa a stârnit un val de critici din partea oamenilor de cultură și a opiniei publice.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ludovic Orban, despre rocada candidaților PSD și PNL: Se schimbă ca șosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute

Românul din Suedia cu plăcuțe M...PSD a intrat în politică. Cărui partid s-a alăturat Răzvan Ştefănescu

Ludovic Orban ameninţă Guvernul cu plângere penală dacă va „da liber traseismului politic al aleşilor locali”

Alianța Dreapta Unită îi cere lui Iohannis să facă referendum pentru eliminarea pensiilor speciale odată cu alegerile din 9 iunie

Partenerii noștri