Live

Peste o sută de cartuşe şi două pistoale, descoperite de un localnic din Strehaia care a vrut să renoveze acoperişul casei

Data publicării:

Peste o sută de cartuşe şi două pistoale, dintre care unul posibil să fie confecţionat artizanal, au fost descoperite de un localnic din Strehaia care a vrut să renoveze acoperişul casei. Poliţiştii au confiscat armele şi muniţia şi încearcă să stabilească modul în care au ajuns acolo.

Poliţişti din Mehedinţi au anunţat, marţi, că au fost sesizaţi de către un bărbat de 65 ani din Strehaia că, în timp ce renova acoperişul locuinţei, a găsit mai multe elemente de muniţie şi două pistoale a căror provenienţă nu o cunoaşte.

„La faţa locului s-au deplasat specialişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au identificat 84 cartuşe cu glonţ calibru 5,6 mm, un încărcător de pistol în interiorul căruia se aflau 3 cartuşe cu glonţ calibru 9 mm, 17 cartuşe cu glonţ calibru 7,62 mm, 23 capse nepercutate, precum şi două pistoale, unul posibil să fie confecţionat artizanal”, au anunţat poliţiştii.

Aceştia au ridicat întreaga cantitate de muniţie şi cele două arme în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând a stabilii provenienţa gloanţelor şi a pistoalelor.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Arme pentru Ucraina din banii lui Putin: Cum vrea UE să folosească 3 miliarde de dolari din activele înghețate ale Rusiei pentru Kiev

SUA au oprit un transport de bombe către Israel din cauză că acesta nu oprește ofensiva în Rafah

Rusia ameninţă să lovească ţinte britanice atât în Ucraina, cât şi în alte ţări

Ucraina a primit arme occidentale cu permisiunea de a lovi Rusia, susține un ministru de Externe. "Nu totul se spune cu voce tare"

Partenerii noștri