Live

Primarul din Videle care a demontat afișele cu Dăncilă a câștigat lupta cu PSD

Data actualizării: Data publicării:
Nicolae Bădănoiu, în centru. Foto: Virginia Frumosu/Facebook

Nicolae Bădănoiu revine în funcția de primar al orașului Videle, după ce a atacat în instanță ordinul emis de prefectul de Teleorman, prin care a fost suspendat din funcție. Tribunalul Teleorman a decis miercuri suspendarea ordinului până la judecarea cauzei pe fond.

Tribunalul Teleorman a decis, miercuri, suspendarea ordinului din luna septembrie emis de Prefectura Teleorman.

„Suspendă executarea ordinului cu numărul 544 din 13.09.2019, emis de pârâta Instituția Prefectului Teleorman până la pronunțarea instanței de fond”, a hotărât instanța.

Decizia este executorie, iar Bădănoiu se poate întoarce în fruntea instituției.

„Da, chiar astăzi (mirecuri-n.r.) îmi voi relua activitatea în Primăria Videle. Mă bucur că instanța a luat o hotărâre corectă și acum aștept să se judece și fondul problemei, pentru a putea să reintrăm în normalitate”, a declarat Nicolae Bădănoiu pentru Mediafax.

Edilul a fost suspendat din funcție printr-un ordin al prefectului din 13 septembrie. Bădănoiu a fost ales din partea PSD și se află la cel de-al doilea mandat de primar al orașului Videle. El este într-o relație tensionată cu actuala conducere a PSD Teleorman încă de la Conferința Județeană, când acesta și-a și scris demisia din partid.

Ordinul prefectului prin care Nicolae Bădănoiu a fost suspendat a fost emis la doar câteva zile după ce acesta a somat partidul să nu mai monteze afișe cu Viorica Dăncilă în Videle fără autorizație.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nicuşor Dan: Mulţi vor vota cu mine ca să nu iasă Piedone sau Firea

Un viceprimar PSD a lovit o femeie din echipa de campanie a PNL: „Este grav ce s-a întâmplat. O gașcă de agresori”

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Partenerii noștri