Primarul din Videle care a demontat afișele cu Dăncilă a câștigat lupta cu PSD

Data actualizării: Data publicării:
nicolae-badanoiu-primar-videle-fb
Nicolae Bădănoiu, în centru. Foto: Virginia Frumosu/Facebook

Nicolae Bădănoiu revine în funcția de primar al orașului Videle, după ce a atacat în instanță ordinul emis de prefectul de Teleorman, prin care a fost suspendat din funcție. Tribunalul Teleorman a decis miercuri suspendarea ordinului până la judecarea cauzei pe fond.

Tribunalul Teleorman a decis, miercuri, suspendarea ordinului din luna septembrie emis de Prefectura Teleorman.

„Suspendă executarea ordinului cu numărul 544 din 13.09.2019, emis de pârâta Instituția Prefectului Teleorman până la pronunțarea instanței de fond”, a hotărât instanța.

Decizia este executorie, iar Bădănoiu se poate întoarce în fruntea instituției.

„Da, chiar astăzi (mirecuri-n.r.) îmi voi relua activitatea în Primăria Videle. Mă bucur că instanța a luat o hotărâre corectă și acum aștept să se judece și fondul problemei, pentru a putea să reintrăm în normalitate”, a declarat Nicolae Bădănoiu pentru Mediafax.

Edilul a fost suspendat din funcție printr-un ordin al prefectului din 13 septembrie. Bădănoiu a fost ales din partea PSD și se află la cel de-al doilea mandat de primar al orașului Videle. El este într-o relație tensionată cu actuala conducere a PSD Teleorman încă de la Conferința Județeană, când acesta și-a și scris demisia din partid.

Ordinul prefectului prin care Nicolae Bădănoiu a fost suspendat a fost emis la doar câteva zile după ce acesta a somat partidul să nu mai monteze afișe cu Viorica Dăncilă în Videle fără autorizație.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri