Live

VIDEO. Un bărbat din Teleorman, surprins în timp ce ducea bătrâni la urne cu mașina personală: „Știți despre ce este vorba”

Data publicării:

Un bărbat din județul Teleorman a fost filmat în ziua votului ducând bătrâni la secția de votare cu mașina personală. Imediat după ce a coborât din mașină, acesta le-a amintit pensionarilor pe care i-a transportat: „Știți despre ce este vorba”, apoi a devenit agresiv cu cel care a filmat totul, transmite Mediafax.

Incidentul s-a petrecut în comuna teleormăneană Călmățuiu de Sus, unde un delegat din secția 134 a observat un bărbat aducând bătrâni la urne cu mașina personală.

Bărbatul le-a amintit celor transportați să voteze după cum a fost vorba. Bătrânele răspund: „Lasă, că vedem noi!” și au plecat spre secția de votare.

Văzând că e filmat, bărbatul cu mașina devine agresiv: „Ce vrei domnule? Ce vrei? Dă-mă, mă, la știri, mă! Bă, da’ găinar ești de meserie, mă! Păi nu ești președinte dumneata…”.

După această replică, bărbatul lovește camera care îl filma. Momentul a rămas, însă, imortalizat și postat pe pagina de Facebook a partidului politic din care face parte delegatul care a remarcat incidentul.

O sesizare cu privire la acest incident a fost înregistrată la IPJ Teleorman și a fost dată spre verificare. La BEJ însă nu a fost depusă, deocamdată, nicio sesizare.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Socrul mare de la nunta faraonică din Buzescu care a blocat circulația, reținut de poliție

Doi adulţi şi doi copii, răniţi într-un accident rutier în Teleorman

Anchetă după ce o nuntă cu alai a blocat toată circulația, în Teleorman. Rochia miresei, plimbată pe un Rolls Royce

Urmărire cu focuri de armă în Teleorman, după ce un șofer pe un buldoexcavator a încercat să lovească mașina de poliție

Partenerii noștri