VIDEO. Un bărbat din Teleorman, surprins în timp ce ducea bătrâni la urne cu mașina personală: „Știți despre ce este vorba”

Data publicării:
barbat-transport-votanti-teleorman

Un bărbat din județul Teleorman a fost filmat în ziua votului ducând bătrâni la secția de votare cu mașina personală. Imediat după ce a coborât din mașină, acesta le-a amintit pensionarilor pe care i-a transportat: „Știți despre ce este vorba”, apoi a devenit agresiv cu cel care a filmat totul, transmite Mediafax.

Incidentul s-a petrecut în comuna teleormăneană Călmățuiu de Sus, unde un delegat din secția 134 a observat un bărbat aducând bătrâni la urne cu mașina personală.

Bărbatul le-a amintit celor transportați să voteze după cum a fost vorba. Bătrânele răspund: „Lasă, că vedem noi!” și au plecat spre secția de votare.

Văzând că e filmat, bărbatul cu mașina devine agresiv: „Ce vrei domnule? Ce vrei? Dă-mă, mă, la știri, mă! Bă, da’ găinar ești de meserie, mă! Păi nu ești președinte dumneata…”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După această replică, bărbatul lovește camera care îl filma. Momentul a rămas, însă, imortalizat și postat pe pagina de Facebook a partidului politic din care face parte delegatul care a remarcat incidentul.

O sesizare cu privire la acest incident a fost înregistrată la IPJ Teleorman și a fost dată spre verificare. La BEJ însă nu a fost depusă, deocamdată, nicio sesizare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri