Live

Cîțu, după ce Orban s-a comparat cu Ronaldo: Fotbalul este despre echipă, nu despre un singur jucător. La fel este și în viață

Data actualizării: Data publicării:
ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

După ce președintele PNL, Ludovic Orban, s-a comparat, sâmbătă, cu Cristiano Ronaldo și a comparat situaţia alegerilor interne din PNL cu cea a echipei de fotbal Real Madrid care nu a mai câștigat niciun Champions League de când a renunțat la Ronaldo, premierul Florin Cîțu a revenit cu un mesaj pentru contracanditatul său: „Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător. Fotbalul este despre echipă. La fel este și în viață”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban s-a comparat cu fotbalistul Cristiano Ronaldo şi a comparat situaţia alegerilor interne din PNL cu cea a echipei de fotbal Real Madrid. Orban le-a sugerat liberalilor să aleagă „ce este mai bine pentru PNL” şi a arătat că, de când a renunţat la Ronaldo, Real Madrid nu a mai câştigat Champions League „şi are mari probleme în campionatul intern”.

Florin Cîțu a venit, duminică, cu un răspuns pentru Ludovic Orban. „A venit momentul să înțeleagă toată lumea că lucurile în fotbal s-au schimbat. Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător. Fotbalul este despre ECHIPĂ”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

„Este important ca până și jucătorii în jurul cărora s-au construit echipe să facă un pas în spate și să conștientizeze că echipa e cea mai importantă dacă vrei să ai rezultate. La fel este și în viață. Eu sunt Florin și pentru mine contează ECHIPA!”, a continuat Cîțu.

La sfârşitul lunii mai, premierul Florin Cîţu şi-a anunţat candidatura la şefia PNL, unde va concura împotriva lui Ludovic Orban, actualul preşedinte al PNL. „Partidul are nevoie de un suflu nou”, a spus, cu acest prilej, Florin Cîţu.

Congresul PNL a fost convocat pe data de 25 septembrie. Calendarul alegerilor din PNL arată astfel: între 1 iunie și 15 iulie vor avea loc adunările generale ale organizațiilor locale, în perioada 1 iulie - 10 august vor fi organizate conferințele județene de alegeri, iar între 10 august și 25 septembrie va fi perioadă de 45 de zile pentru campania pentru congres.

 

Editor : Ioana Coman

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Sebastian Burduja vrea ca Bucureştiul să devină port la Dunăre: „Nimeni nu a fost în stare în 34 de ani să facă asta”

George Tuță, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, și-a depus candidatura: „Vom reconstrui capitala Capitalei”

Partenerii noștri