Live

Ciucă spune că nu va demisiona: Când va veni timpul, voi preda mandatul președintelui. Rocada va fi conform protocolului

Data actualizării: Data publicării:
Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, că nu va demisiona din funcţia de premier, ci va preda mandatul preşedintelui "atunci când va veni timpul". Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, că nu va demisiona din funcţia de premier, ci va preda mandatul preşedintelui "atunci când va veni timpul".

El a afirmat, într-o conferinţă de presă susţinută la Chişinău, că mandatul său de premier i-a fost atribuit de preşedintele României şi va fi predat, de asemenea, şefului statului.

"Rocada urmează să se petreacă, aşa cum am susţinut de fiecare dată, conform protocolului semnat în momentul constituirii coaliţiei şi aş nuanţa un pic în sensul în care nu am să îmi dau demisia, pentru că am primit un mandat, am să predau un mandat.

Am primit mandatul de la preşedintele României. Atunci când va veni timpul, voi preda mandatul preşedintelui României", a afirmat Ciucă.

Nicolae Ciucă este, joi, într-o vizită oficială la Chişinău, acolo unde a avut întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu premierul Dorin Recean, dar şi cu preşedintele Parlamentului, Igor Grosu.

VIDEO Declarația privind rocada premierilor - la minutul 29.50

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Burduja: Nicușor Dan nu e un om de dialog. Nu răspunde la telefon. Are o atitudine arogantă

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis și Michelle Yeoh vor fi premiați de Atlantic Council

Ce pensie va avea Iohannis. Președintele a adunat 42 de ani de muncă

Partenerii noștri