Live

Condiția pusă de Ecaterina Andronescu pentru ca Dragnea să rămână lider PSD

Data actualizării: Data publicării:

Ecaterina Andronescu, prezentă la ședința CEx PSD, la Neptun, a vorbit despre nemulțumirile ei din partid, una dintre ele fiind guvernul „care nu e cel mai performant”. Legat de președintele PSD, Ecaterina Andronescu a declarat că Liviu Dragnea ar putea continua ca lider doar dacă își schimbă atitudinea și abordarea.

„Cred că dezbaterea și dialogul între oamenii din PSD e obligatorie. Așa ar trebui luată și scrisoarea mea, vedem lucruri care nu ne plan nouă și ar trebuie ameliorate”, a spus Ecaterina Andronescu.

„PSD a dat de-a lungul istoriei sale guverne mai perfomanate și cred că și acum poate să aibă un guvern mai performant. Acestea trebuie discutate”, a precizat senatoarea PSD.

Ecaterina Andronescu spune că proiecte precum amnistia și grațierea ar putea fi adoptate mai ușor dacă Dragnea nu ar mai fi liderul PSD.

„Nu e vorba că (Liviu Dragnea n.r.) nu poate gestiona tensiunile din partid,  e vorba că i s-a reproșat că o anumită parte a legislației e în favoarea lui. Atunci când am cerut (în scrisoare n.r.) m-am gândit la lucrul acesta, că poate legistația este neapărat nevoie să o modificăm - chiar și în sensul în care îi profită și lui - dar el fiind în funcție, e foarte greu să spui că nu s-a facut legislația pentru o persoană”

Legat de un posibil înlocuitor al lui Liviu Dragnea, senatoarea PSD a spus că „sunt mulți ce ar putea fi președintele PSD” și că „nu e o problema”, însă nu dorit să menționeze nume.

Întrebată dacă poate Dragnea să continue ca lider PSD, Ecaterina Andronescu a spus că „da, dacă își schimbă atitutindea și modul în care abordează”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

George Tuță, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, și-a depus candidatura: „Vom reconstrui capitala Capitalei”

PSD Iaşi a depus listele de candidaţi la locale. Balanișcu spune că e „omul care îl poate scoate pe penalul Mihai Chirica din Primărie”

Firea, despre Ciolacu: Au fost oameni care ne-au intoxicat și ne-au învrăjbit unul împotriva celuilalt

Firea spune de ce nu i-a pronunțat numele lui Cîrstoiu la lansarea acestuia: Nu a fost intenționat, nu știam organizarea evenimentului

Partenerii noștri