Live

Video „Cu Romașcanu la Cultură, pe noi toți ne doare-n mână!” Tinerii PSD au petrecut în Sinaia cu manele și cu lăutari până a venit Poliția

Data actualizării: Data publicării:
Petrecere a tineretului PSD la un hotel din Sinaia. Captură video: Facebook/Octavian Oprea

Un reprezentant PNL a publicat sâmbătă pe Facebook o înregistrare video care arată o petrecere cu lăutari și manele organizată la Sinaia de către membrii TSD - organizația de tineret a PSD. În clipul de 30 de secunde, membrii TSD petrec și dansează în timp ce pe fundalul sonor se aud dedicații pentru liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, și ministrul Culturii, Lucian Romașcanu. Clipul a fost publicat de către fostul lider al tineretului liberal, Octavian Oprea, dat afară din guvern anul trecut după o petrecere în care au fost scandate înjurături la adresa PSD.

„Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, Mara din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și nu numai”, este comentariul postat de liberalul Oprea, pe contul său de Facebook.

Octavian Oprea a spus că tinerii social democrați „au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații manelizate fără număr” și că petrecerea s-a încheiat „doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale”.

În înregistrare video se aud următoarele dedicații: „Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte / Romaşcanu la Cultură, pe noi toţi ne doare-n mână”.

În septembrie 2022, Octavian Oprea a fost dat afară din funcția de secretar al organizației de tineret a PNL și cea de subsecretar de stat la Autoritatea pentru Digitalizarea României. Motivul a fost provocat de o petrecere de la Școala de Vară a PNL, la care tinerii liberali s-au distrat scandând injurii la adresa PSD, colegii de coaliție ai PNL.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Petrecere de 1 Mai încheiată cu bătaie, la Vama Veche. Poliția îi caută pe făptași

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri