Live

Video Cum a țipat Maria Grapini la Donald Tusk în plenul Parlamentului European

Data actualizării: Data publicării:
Donald Tusk, în timp ce Maria Grapini țipa la el

Maria Grapini a avut în Plenul Parlamentului European, la Strasbourg, o ieșire lipsită de politețe, ridicând tonul la Donald Tusk, fostul președinte al Consiliului European, pe care l-a acuzat de mai multe lucruri, după care europarlamentarul PSD a emis un comunicat cu titlul „Maria Grapini, șah mat la Donald Tusk!”

„Prima intervenție a Mariei Grapini, în plenul Parlamentului European din noua legislatură, de joi, 4 iulie, a confirmat practic faptul că promisiunea făcută alegătorilor săi este pe deplin respectată. Europarlamentarul nu și-a schimbat nici linia, nici atitudinea, nici poziția”, se arată în comunicatul Mariei Grapini despre ea însăși, în care scrie că a avut „un discurs percutant”, „o intervenție dură”.

Donald Tusk este surprins în înregistrarea video a Parlamentului European că privește amuzat manifestarea europarlamentarului român. 

La finalul intervenției, Grapini a ridicat tonul și la noul președinte al Parlamentului European, David Sassoli, căruia i-a arătat ce trebuie să facă în mandatul său. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Giorgia Meloni și-a anunțat candidatura la alegerile europarlamentare: „Să trimitem stânga în opoziție”

"Foloseşte-ţi votul": Parlamentul European a lansat clipul electoral prin care cheamă cetățenii UE să voteze la alegerile europene

Eurodeputații au revizuit politica agricolă. Fermele mici, exceptate de la controale şi sancţiuni pentru nerespectarea unor norme

Asistentul europarlamentar suspectat că spiona pentru China a fost arestat. El ar fi spionat inclusiv opozanți chinezi

Partenerii noștri