Live

Dragnea: „Remanierile nu le fac unii colegi de-ai noștri la TV sau prin cafenea. E fake news”

Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD Liviu Dragnea spune că nu s-a discutat în coaliție despre o remaniere guvernamentală și îi critică pe acei colegi de partid care au vorbit despre acest subiect „la TV sau prin cafenea”.

„Nu facem evaluarea Guvernului și a miniștrilor. Facem evaluarea programului de guvernare. Rămâne ca în coaliție să stabilim când facem o primă discuție”, a răspuns Liviu Dragnea la întrebările jurnaliștilor pe acest subiect.

„Remanierile nu le fac unii colegi de-ai noștri la TV sau prin cafenea. Nu s-a discutat de nicio remaniere, nici eu cu premieril, nici eu cu Călin Popescu Tăriceanu, nici în partid, e fake news”, a adăugat el.

El a criticat o declarație a colegului său de partid Codrin Ștefănescu, în condițiile în care acesta spunea că o remaniere guvernamentală fa fi făcută: „Poate în Guvernul lui, nu în acesta”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

Sebastian Burduja a făcut plângere la DIICOT pentru un clip deepfake și „un articol de tip fake news”

Isteria iepurașilor de ciocolată. Oamenii merg în magazine și îi sparg, pentru că au fost mințiți pe TikTok că găsesc bani în ei

Cum putem identifica un deepfake și ce să facem dacă suntem victimele unei manipulări online. Ghidul DNSC

Partenerii noștri