Live

Gigi Dragomir, demis de la şefia ANRM de Tudose, repus în funcţie de Fifor

Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Dragomir, demis la finalul anului trecut din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) de către fostul premier Mihai Tudose, a fost repus în funcţie printr-o decizie a premierului interimar Mihai Fifor.

Decizia premierului interimar a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

La finalul lunii decembrie 2017, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, Gigi Dragomir, numit în această funcţie în luna octombrie, a fost demis, printr-o decizie a lui Tudose, amintește News.ro.

Gigi Dragomir a fost numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale în 3 octombrie 2017, tot printr-o decizie a premierului de atunci, el înlocuindu-l pe Iulian Offenberg, care a fost numit vicepreşedinte al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră. Până la acea dată, Gigi Dragomir lucrase ca inspector în cadrul Administraţiei Judeţene a Finantelor Publice Ilfov.

Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale se află în subordinea Secretariatului General al Guvernului.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mihai Tudose: Trebuie să avem un președinte social-democrat, ca să nu mai fim pe primul loc și să ne uităm cum trece trenul

Rareș Bogdan și Mihai Tudose, la BEC: „Nu ne-am jignit”. „Au fost replici, nimeni nu le-a uitat”

Tudose: Cătălin Cîrstoiu nu a ameninţat cu retragerea candidaturii. Creşte 2-3 procente săptămânal. E o soluţie bună pentru Capitală

Mihai Tudose: Cred că voi deschide lista PSD-PNL la europarlamentare

Partenerii noștri